Προδιαγραφές Υλικών

Είμαστε πολύ ευαίσθητοι στα περιβαλλοντικά ζητήματα, όταν επιλέγουμε πρώτες ύλες και εξαρτήματα ποιότητας. Ως κατασκευαστές ξύλινων προϊόντων, έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον πλανήτη που ζούμε, που εκτιμούμε και αγαπάμε.

 
 
Χρησιμοποιήσουμε μόνο υλικά και εξαρτήματα, τα οποία κατασκευάζονται με φιλικές προς το περιβάλλον αρχές και χρησιμοποιούμε και ότι είναι απαλλαγμένο από καρκινογόνα υλικά και ουσίες. Αυτό είναι ευεργετικό τόσο για τους πελάτες μας, όσο και για τους υπαλλήλους μας και το περιβάλλον μας.
 
 
Όλα τα εξαρτήματα και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε τα εισάγουμε από την Ευρώπη για την αυστηρότερη τήρηση των περιβαλλοντικών ελέγχων. Δεν συμβιβαζόμαστε με υλικά χαμηλής ποιότητας και όλοι οι προμηθευτές μας είναι πιστοποιημένοι κατά ISO.
 
 
Επίσης είμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση για νέες βιομηχανικές καινοτομίες που θα ενισχύσουν τη δική μας ποιότητα και θα παρέχουν πρόσθετη αξία για τον πελάτη.
Contact Info
59B, Panayioti Papaioannou,
Ayios Silas Industrial Area,
Ypsonas, Limassol
Tel:+357 25393861
Tel:+357 25367676
Fax:+357 25397722
aaa.massif@cytanet.com.cy
View full contact info
More Info
About Us
Mission & Vision
History
Management
Certificates
Terms of Use
Terms & Conditions
Agreement
Connect with us
Copyright Massif Wooden Doors & Windows, Company Registration Number: E47023, VAT Registration Number: 10047023E Sitemap Who did this site?