Η Στρατηγική μας

Η MASSIF  είναι χτισμένη πάνω σε δύο βασικούς πυλώνες, οι οποίοι αποτελούν κάτι περισσότερο από τρόπο ζωής για τους ιδρυτές της : Απόλυτη Προσήλωση στην Ποιότητα και Συνεχής Βελτίωση προς το Καλύτερο. Βασισμένη σε αυτούς τους δύο πυλώνες, η MASSIF έχει αποκτήσει την δυνατότητα να παρέχει στον πελάτη, ακριβώς αυτό που ψάχνει.

 

Μέσω αυτής της στρατηγικής η οποία έχει ξεκινήσει από το 1980, η MASSIF μοιράζεται σήμερα αμέτρητες σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Η MASSIF είναι μια κατασκευαστική με προσήλωση στην δημιουργία ανθρωπίνων σχέσεων, με ανθρώπινο πρόσωπο και αξίες, και αφοσίωση στη:

 

  • Ποιότητα.
  • Συνεχή αλλαγή και βελτίωση.
  • Δημιουργία και διατήρηση σχέσεων φιλίας και εμπιστοσύνης.
  • Σεβασμό στον πελάτη.
  • Σεβασμό και ευθύνη προς την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον.     Σήμερα Massif είναι μια ώριμη εταιρία με επιθυμία να επεκταθεί.

 

Σήμερα Massif είναι μια ώριμη εταιρία με επιθυμία να επεκταθεί.
 
 
Άμεση ανησυχία μας είναι η εισαγωγή νέων γραμμών παραγωγής και να επέκταση μας πέρα από τα όρια της Κύπρου μέσω των εξαγωγών και διεθνών διανομέων.
 
 
Έχουμε εισαγάγει πρόσφατα ένα κομψό σύστημα συνδυασμού ξύλου-αλουμίνιου με εξαιρετικά σχεδιαστικά στοιχεία, με στόχο την αύξηση των δυνατοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας, όπου σε συνδυασμό με τα άριστα χαρακτηριστικά μόνωσης συμπληρώνουν την εξωτερική και εσωτερική αισθητική των κουφωμάτων.
 
 
Απώτερο όραμά και μακροπρόθεσμη κατεύθυνση μας είναι να εξελιχθούμε σε μια εταιρεία που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στέγασης σε ό, τι αφορά τις ξύλινες κατασκευές.
 
 
Η παρούσα φάση επέκτασης απαιτεί τη συμμετοχή νέων ανθρώπων και νέων συνεργάτες. Ανθρώπων που θα μοιραστούν το όνειρο του Massif.
 
Επικοινωνία
59B, Panayioti Papaioannou,
Ayios Silas Industrial Area,
Ypsonas, Limassol
Tel:+357 25393861
Tel:+357 25367676
Fax:+357 25397722
aaa.massif@cytanet.com.cy
Περισσότερα
Πληροφορίες
Για Εμάς
Αποστολή
Η Ιστορία μας
Διαχείριση
Πιστοποιητικά
Όροι Χρήσης
Όροι & Προυποθέσεις
Συμφωνία
Συνδεθείτε μαζί μας
Πνευματική Ιδιοκτησία Massif Wooden Doors & Windows, Αρ. Εγγραφής Εταιρίας: E47023, Αρ. ΦΠΑ: 10047023E Χάρτης Πλοήγησης Δημιουργοί Ιστοσελίδας