Η Ιστορία μας

1980:

 Η Massif ιδρύθηκε από τον κ. Σωτήρη Γαβριήλ.  Η εταιρεία αρχικά δημιουργήθηκε για να κατασκευάζει  ξυλόγλυπτα  χειροποίητα έπιπλα υψηλής ποιότητας ξύλο μασίφ. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο κ. Γιώργος Ευαγγέλου, νεότερος αδελφός του κ. Σωτήρη, εντάχθηκε στην εταιρεία και  μαζί  έχουν μετατρέψει  το όνομα  Massif σε συνώνυμο της ποιότητας.
 
 
1985:
Η Massif άνοιξε το πρώτο εκθεσιακό της  χώρο για να παρουσιάσει τη δική της σειρά επίπλων. Αυτό ήταν ένα πρωτοποριακό βήμα για την εποχή όπου οι κατασκευαστές και οι έμποροι λιανικής πώλησης διαχωρίζονταν . Η Massif ήταν από τις  λίγες κατασκευαστικές που  ξεκίνησε την ενσωμάτωση κατασκευής και πώλησης ταυτόχρονα.
 
 
1988:
 Η Massif ξεκίνησε να κατασκευάζει όλα τα προϊόντα  από ξύλο που χρειάζονται  τα νέα κτίρια για να ολοκληρωθούν. Οι νέες κατασκευές περιλαμβάνουν έπιπλα κουζίνας και πάγκους, παράθυρα και πόρτες, ντουλάπια και πίνακες, τραπεζαρίες  και  έπιπλα  τοίχου, έπιπλα κήπου και εξωτερικές κατασκευές. Σε αυτό το στάδιο η επιχείρηση επίπλων ήταν μόνο περίπου το ένα τρίτο των εσόδων της Massif.
 
 
1990:
Η Massif έχει μετακινήσει την μονάδα παραγωγής της στον καινούριο ιδιόκτητο χώρο της στον Άγιο Σίλα, Βιομηχανική Περιοχή Λεμεσού. Το εργοστάσιο ήταν ένα από τα πιο εκσυγχρονισμένα εργοστάσια παραγωγής ξύλου στο νησί.
 
 
1995:
Η Massif έχει αναπτύξει ένα όραμα και μια εμμονή, την αντιμετώπιση της «πρόκλησης παράθυρο». Οι  εξωτερικές πόρτες και τα παράθυρα θεωρούνταν από τις πιο δύσκολες εργασίες που ένας ξυλουργός αντιμετώπιζε εκείνη την εποχή. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες  και οι μεταβολές της θερμοκρασίας που υπήρχαν στην Κύπρο καθιστούσαν δύσκολη την αντοχή των υπαρχόντων προϊόντων.
 
 
1996:
Μετά από ένα έτος ατελείωτων ερευνών και πολλαπλά ταξίδια σε εκθέσεις παραγωγής γύρω από τα βιομηχανικά κέντρα της Ευρώπης, ελέγχοντας και αξιολογώντας την τελευταία λέξη των υφιστάμενων τεχνολογιών, η Massif πήρε τη στρατηγική απόφαση να επικεντρωθεί και να επενδύσει στην κατασκευή των καλύτερων ξύλινων εξωτερικών παραθύρων και πορτών. Ήταν μια στροφή 180 μοιρών για την εταιρεία, και η αρχή της μετατροπής  από μια γενικευμένη κατασκευαστική ξύλινων προϊόντων σε μια εξειδικευμένη εταιρία.
 
 
1996:
Η Massif ήταν υπερήφανη που παρέδωσε στον πρώτο πελάτη της στην Λευκωσία, τα νέα παράθυρα με το καινούριο προφίλ.
 
 
1997:
Άνοιξε ο πρώτος εκθεσιακός χώρος στην Λευκωσία. Ήταν η μόνη αίθουσα που παρουσίασε  ότι  ειδικεύεται  σε εθνικό επίπεδο αποκλειστικά για ξύλινα παράθυρα.
 
 
1998:
Η Massif παραδίδει τα προϊόντα της στον πρώτο διεθνή της πελάτη. Τα παράθυρα της ταξίδεψαν στο Βόρειο Λονδίνο.
 
 
2002:
Η Λεμεσός αποκτά τον δικό της εκθεσιακό χώρο. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 για την ποιότητα και το ISO 14001 για το περιβάλλον.
 
 
2004:
Το κατάστημα της Λευκωσίας  μετακόμισε σε ένα νέο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, σε μια κεντρική περιοχή της πόλης. Μέχρι και σήμερα, ο εκθεσιακός χώρος της Massif στη Λευκωσία, είναι ο μεγαλύτερος και πιο εξειδικευμένος  στο νησί  όσον αφορά τα παράθυρα και τις πόρτες. Ο εκθεσιακός χώρος μας  προσφέρει συμβουλές έμπειρων ανθρώπων και δίνει λύσεις στέγασης για τους δυνητικούς πελάτες και επαγγελματίες του κλάδου από εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.
 
 
2005:
Εκτός από τις πιστοποιήσεις ISO για την ποιότητα και την φιλικότητα προς το περιβάλλον, η Massif έλαβε έγκριση από το ανεξάρτητο ινστιτούτο του IFT Rosenheim, για την αντίσταση στην ροή του ανέμου (κλάση C5/B5), ορθότητα νερού (κλάση E900) και διαπερατότητα αέρα (Κατηγορία 4). Όλες οι λεπτομέρειες μπορούν να προβληθούν κατά την προσέλευση σας στους εκθεσιακούς χώρους μας. 
 
2007:
Η Massif έχει διπλασιάσει την δυναμικότητα της παραγωγής της με την κατασκευή ενός δεύτερου σύγχρονου εργοστάσιου δίπλα στο ήδη υπάρχον. Οι νέες εγκαταστάσεις  θα στεγάσουν τις νέες σειρές προϊόντων και θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την ευελιξία παραγωγής, καθώς και την ικανότητα της παραγωγής. Το νέο εργοστάσιο θα αρχίσει να λειτουργεί από το τέλος του 2007.
Επικοινωνία
59B, Panayioti Papaioannou,
Ayios Silas Industrial Area,
Ypsonas, Limassol
Tel:+357 25393861
Tel:+357 25367676
Fax:+357 25397722
aaa.massif@cytanet.com.cy
Περισσότερα
Πληροφορίες
Για Εμάς
Αποστολή
Η Ιστορία μας
Διαχείριση
Πιστοποιητικά
Όροι Χρήσης
Όροι & Προυποθέσεις
Συμφωνία
Συνδεθείτε μαζί μας
Πνευματική Ιδιοκτησία Massif Wooden Doors & Windows, Αρ. Εγγραφής Εταιρίας: E47023, Αρ. ΦΠΑ: 10047023E Χάρτης Πλοήγησης Δημιουργοί Ιστοσελίδας