Η αποστολή & το όραμα μας

Η αποστολή μας

Να δημιουργούμε με μεράκι, προϊόντα ασυμβίβαστης ποιότητας. Να βελτιωνόμαστε συνεχώς μέσω πρωτοποριακών διαδικασιών έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στον καταναλωτή, υψίστης ποιότητας προϊόντα τα οποία τα οποία να είναι υπέροχα στο μάτι και ζεστά στην καρδιά. Να χτίζουμε και να διατηρούμε με τους πελάτες μας ισχυρούς δεσμούς φιλίας και εμπιστοσύνης, που θα κρατούν για πάντα. Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, θα μοιραζόμαστε πάντοτε απέραντο σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 
 
 
Το όραμα μας
 
Κάθε επιχειρηματίας έχει ένα όνειρο. Έχει την πίστη ότι η δημιουργία του, μια μέρα θα ταξιδεύει σε μεγάλες αποστάσεις και χρόνους. Εμείς, στη Massif, έχουμε ζήσει και αναπνεύσει ξύλινες δημιουργίες από το 1980. Έχουμε πετύχει, γιατί έχουμε χτίσει έναν οργανισμό που σέβεται τον πελάτη και είναι αφιερωμένος στην ποιότητα και την καινοτομία. Εμείς, στη Massif, διατηρούμε αυτές τις αξίες και την ίδια στιγμή επεκτείνουμε τις προσφορές μας για ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι. Δημιουργούμε σχέσεις και φιλίες, που θα ταξιδέψουν πέρα από τα όρια του μικρού νησιού μας. Το όνομα Massif, θα διατηρήσει την συνεργασία της με την κορυφαία ποιότητα, την καλύτερη τιμή, και ως δημιουργός των όμορφων και ζεστών προϊόντων, θα αφήνει στο παρόν και στο μέλλον τους πελάτες απόλυτα ικανοποιημένους.
Επικοινωνία
59B, Panayioti Papaioannou,
Ayios Silas Industrial Area,
Ypsonas, Limassol
Tel:+357 25393861
Tel:+357 25367676
Fax:+357 25397722
aaa.massif@cytanet.com.cy
Περισσότερα
Πληροφορίες
Για Εμάς
Αποστολή
Η Ιστορία μας
Διαχείριση
Πιστοποιητικά
Όροι Χρήσης
Όροι & Προυποθέσεις
Συμφωνία
Συνδεθείτε μαζί μας
Πνευματική Ιδιοκτησία Massif Wooden Doors & Windows, Αρ. Εγγραφής Εταιρίας: E47023, Αρ. ΦΠΑ: 10047023E Χάρτης Πλοήγησης Δημιουργοί Ιστοσελίδας