Η Εταιρία

Η MASSIF  είναι εξειδικευμένη στην κατασκευή πορτών και παραθύρων με δικό της εργοστάσιο στην Κύπρο. Η εταιρεία ειδικεύεται στις ξύλινες και αλουμινίου-ξύλινες πόρτες και παράθυρα απο το 1995. Η εμπειρία μας με την ξυλουργική ξεκινάει από το 1980.

 

 
 Η Massif κατασκευάζει προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά για τους πελάτες και στοχεύει στην υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων που πληρούν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών. Μέσα από καινοτόμες πρακτικές και τη συνεχή πρόοδο της τεχνολογίας, η Massif βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις διαδικασίες της για να διατηρήσει την ηγετική θέση στην ποιότητα.
 
 
 H Massif  πιστή στην Πολιτική Ποιότητας της λειτουργεί κάτω από το πρότυπο ISO 9001 για την ποιότητα, ISO 1400 για το περιβάλλον και τα προϊόντα της έχουν πιστοποιηθεί κατά των καιρικών συνθηκών σε διεθνώς αναγνωρισμένα ινστιτούτα, όπως το IFT Rosenheim με πιστοποίηση Class D.
 
ΔΗΛΩΣΗ   ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ  CE από το 2014
 
 
 

 
Η αποστολή & το όραμα μας
Να δημιουργούμε με μεράκι, προϊόντα ασυμβίβαστης ποιότητας. Να βελτιωνόμαστε συνεχώς μέσω πρωτοποριακών διαδικασιών έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στον καταναλωτή, υψίστης ποιότητας προϊόντα τα οποία τα οποία να είναι υπέροχα στο μάτι και ζεστά στην καρδιά.
Η Ιστορία μας
Η Massif ιδρύθηκε από τον κ. Σωτήρη Γαβριήλ. Η εταιρεία αρχικά δημιουργήθηκε για να κατασκευάζει ξυλόγλυπτα χειροποίητα έπιπλα υψηλής ποιότητας ξύλο μασίφ.
Η Στρατηγική μας
Η MASSIF είναι χτισμένη πάνω σε δύο βασικούς πυλώνες, οι οποίοι αποτελούν κάτι περισσότερο από τρόπο ζωής για τους ιδρυτές της
Η Διοίκηση
Η συνεχής αυτό-ανάπτυξη και η καινοτομία αποτελούν βασικές αξίες για Massif.
Πιστοποιήσεις
Η παραγωγή του εργοστασίου λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 για την ποιότητα και ISO 14001 για την προστασία του περιβάλλοντος.
Επικοινωνία
59B, Panayioti Papaioannou,
Ayios Silas Industrial Area,
Ypsonas, Limassol
Tel:+357 25393861
Tel:+357 25367676
Fax:+357 25397722
aaa.massif@cytanet.com.cy
Περισσότερα
Πληροφορίες
Για Εμάς
Αποστολή
Η Ιστορία μας
Διαχείριση
Πιστοποιητικά
Όροι Χρήσης
Όροι & Προυποθέσεις
Συμφωνία
Συνδεθείτε μαζί μας
Πνευματική Ιδιοκτησία Massif Wooden Doors & Windows, Αρ. Εγγραφής Εταιρίας: E47023, Αρ. ΦΠΑ: 10047023E Χάρτης Πλοήγησης Δημιουργοί Ιστοσελίδας